Feestje, verjaardag, geboorte, ziekenbezoekje, vaderdag, moederdag, geslaagd of zomaar? Er is altijd wel een reden om iemand een cadeautje te geven. Voor jou! is een nieuw, persoonlijk chocoladeconcept dat inhaakt op al deze cadeaumomenten. Voor jou! bestaat uit vijf frisse verpakkingen met 100 gram lekkere chocolade in de vorm van vlaggetjes, pilsjes, kikkers, cadeautjes en clowntjes. Elke verpakking bevat een combinatie van witte, melk en pure chocolade met kleurige accenten. Voor jou! is leuk om te geven, ideaal als traktatie, lekker om te krijgen of… om gewoon zelf op te eten!

Kwaliteit
Voor jou! werkt alleen met grondstoffen van gekwalificeerde fabrikanten. De pure chocolade heeft een stevige bite en een echt pure smaak dankzij een percentage cacaobestanddelen van ten minste 40%. De melkchocolade is bereid met een minimaal cacaobestanddeel van 30% en is lekker vol en romig van smaak. De populaire witte variant smaakt uiteraard ook heerlijk.

Cadeautje! Voor de Cliniclowns
De CliniClowns maken zieke en gehandicapte kinderen aan het lachen, laten ze kind zijn en maken ze weer even de baas over hun eigen situatie. Voor jou! vindt het belangrijk om CliniClowns te ondersteunen en doet bij verkoop van elke verpakking Voor jou! een kleine duit in de spaarpot van de CliniClowns.


Eat your hart out ~ vijf verrassende Voor jou! varianten
Chocolade maakt je blij! In cacao zit namelijk anandamine, een stof die je vrolijk maakt. Daarom is het helemaal leuk om chocolade in een mooie cadeauverpakking te geven. Voor jou! chocolaatjes zijn er in vijf verrassende varianten.

proficiat! Een feestelijk rode doos vol chocolade feestvlaggetjes. Voor elk felicitatiemoment en iedereen die iets te vieren heeft.
bedankt! Het hemelsblauwe presentje vol chocolade cadeautjes. Het ideale bedankje of zomaar als aardigheidje.
proost! Breng een toast uit met deze chocolade pilsjes, in goudgele verpakking.
een opkikkertje! Deze knalgroene doos vol chocokikkers is de arm om je schouder, het hart onder de riem of gewoon een kleine oppepper. Voor een zieke, bij tegenslagen of om iemand succes of sterkte toe te wensen.
lachebekjes! Vrolijke clowntjes van chocolade in clowneske verpakking. Voor kinderen, volwassenen, blije momenten of juist om een lach op het gezicht te toveren.
 
 
Prijs & verkrijgbaarheid
Voor jou! is verkrijgbaar voor € 2,99 bij tankstations, zoetwaren speciaalzaken, gemakswinkels, ziekenhuisshops en diverse supermarkten. Voor Jou! kan echter ook op maat leveren voor business to business activiteiten en ontwikkelt specifieke verpakkingen voor speciaalzaken zoals heerlijke chocolade babes voor Free Record Shop. Voor meer informatie kunnen consumenten en bedrijven de website www.voorjou.info raadplegen.