dermocare_01
dermocare_02
dermocare_03


SpongeBob scoort nog steeds de allerhoogste kijkcijfers bij Nickelodeon. Maar hij moet oppassen… want Cloe, Yasmin, Jade en Sasha zitten hem op de hielen. Deze superhippe meiden van de serie Bratz zijn immens populair. Wereldwijd zijn er al meer dan 70 miljoen (!) poppen van verkocht. En nu, zoals dat hoort bij échte sterren, krijgen ze net als SpongeBo een eigen ‘cosmeticalijn’. Dermo Care introduceert de compleet nieuwe Bratz badlijn voor meiden, én stak de SpongeBob badlijn voor jongens in een nieuw ‘badjasje’!

Wassen met Dermo Care
Baden wordt pas echt leuk als je favoriete televisie character ‘erbij komt zitten’. Maar belangrijk is ook dat de producten goed voor de jonge en gevoelige kinderhuid zorgen. Dermo Care combineert daarom dermatologisch verantwoorde kwaliteit met fun voor kids. De Bratz en SpongeBob badlijnen bestaan beide uit een 2in1 Shampoo en een Bad & Douche. Ze zijn veilig voor kinderhuid, dermatologisch getest, extra mild, 100% zeepvrij, pH huidneutraal en verrijkt met verzorgende vitaminen en mineralen. De shampoo is veilig voor de ogen, prikt niet en bevat antiklit voor gemakkelijk doorkambaar haar. Natuurlijk wordt Dermo Care niet op dieren getest!


Dermo Care Bratz Badlijn
- Glamourbubbels voor meiden

De leukste en fijnste badproducten voor meiden met showerpower. De Dermo Care Bratz Badlijn biedt een 2in1 Shampoo en een Bad & Douche met verschillende plaatjes. Elk Bratz Character heeft haar eigen roze fles. Dermo Care Bratz Shampoo is er met plaatjes van Cloe en Jade. Op de Bad & Douche staan Yasmin of Sasha. Meiden kunnen dus makkelijk kiezen voor hun favoriete
Bratzproduct.

Tip: Hou je van veel glamourbubbels? Spuit Bad & Douche bij de kraan in het bad en er ontstaat een
superdikke schuimlaag.


Dermo Care SpongeBob Badlijn
- Powerbubbels voor jongens

Maak een baard van schuim en zeep je in met SpongeBob! De Dermo Care Badlijn met deze populaire zeeheld is vernieuwd. De blauwe flessen met 2in1 Shampoo en Bad & Douche zijn nu verkrijgbaar met twee verschillende plaatjes per product. De Shampoo heeft een cool voetbalthema in twee verschillende uitvoeringen en op de Bad & Douche vind je stoere plaatjes van SpongeBob als piraat of op een dirtbike.

Tip: Kies het ruime sop! Spuit Bad & Douche bij de kraan in het bad en je krijgt een dikke laag powerbubbles.

dermocare_04 dermocare_05


Prijs en verkrijgbaarheid

De producten uit de Dermo Care SpongeBob en Bratz Badlijn hebben een verkoopadviesprijs van € 2,49 (200 ml.) per stuk en zijn verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat, Etos, Trekpleister, DA en Dirx drogisterijen, C1000, PLUS en Jumbo Supermarkten. Op www.dermocare.nl is meer informatie te vinden over de producten van Dermo Care.

Noot voor de redactie
Voor meer persinformatie over deze of andere Dermo Care producten of producten voor fotografie: -. Tel: -, fax: -, e-mail: -

Op - is het mogelijk om het persbericht incl. beeldmateriaal te downloaden.