sisnet_01
sisnet_06
sisnet_03
sisnet_04
sisnet_05
sisnet_07
sisnet_02


Fatima Moreira de Melo speelt op zeker met SISNET.NL. Deze innovatieve onderneming van Nederlandse bodem is er als eerste in geslaagd om PC’s voor consumenten nu werkelijk 100% werkend te houden. De doorbraak is het resultaat van een unieke samenstelling van onafhankelijke beveiligingsproducten.

Dat zegt SISNET.NL, een organisatie die zich inzet voor de consument als computergebruiker.

“Een computer moet het gewoon altijd doen”, dat is het uitgangspunt van SISNET.NL. De computer als gebruiksartikel dus, zonder dat het nodig is om zelf onderhoud te plegen. Net zoals we dagelijks in onze auto rijden zonder de motorkap te hoeven openen.

De unieke oplossing van SISNET bestaat uit gecombineerde software van de meest vooraanstaande internationale softwareleveranciers. Dankzij het gebruiksvriendelijke SISNET Dashboard is het pakket uiterst toegankelijk voor zowel jong als oud.

SISNET.NL werkt vanuit een veiligheidszone van uw PC. Het herstelsysteem kan de computer binnen enkele minuten herstellen, zelfs als Windows niet meer opstart. Dat kan met een enkele toetsaanslag, zonder ook maar een foto of instelling te verliezen. Om dit mogelijk te maken maakt SISNET.NL onder andere gebruik van een chip die als standaardonderdeel al in elke computer aanwezig is. Op deze manier, door de combinatie van hardware en software, hebben criminelen geen vat meer op de computer, en kan nu iedereen 100% veilig het Internet op. “SISNET.NL - de veiligheidsgordel voor je PC”.

Het internationale samenwerkingsverband waarvan SISNET.NL deel uitmaakt maakt het mogelijk om deze dienst nu zeer voordelig in Nederland aan particulieren en bedrijven aan te bieden.

Met de introductie van deze dienst wordt tegemoet gekomen aan de vraag van de Consumentenbond om computers op een meer klantvriendelijke wijze te beschermen.

SISNET.NL werkt met de volgende partners: Phoenix Ltd., Macrovision, Novastor. Panda software, EO Filternet, Contentwatch, ATSOFT, ICT Control en RDC Datacentrum B.V.

Bezoek www.SISNET.NL voor meer informatie.

Noot voor de persredactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Dhr.  Anton F.M. Bende
Phone:  +31 (0) 35 772 1559 
Mob:     +31 (0) 6 2702 0474 
E-mail:abende@SISNET.NL

Dhr.  Robin M. Minnaard
Phone:  +31(0) 487 570 221
Mob:     +31(0) 624 861 436
E-mail:rminnaard@SISNET.NL