Pitch&Putt 01
Pitch&Putt 02
Pitch&Putt 03
Pitch&Putt 04 Pitch&Putt 05
Pitch&Putt Golf is een moderne sport die overal ter wereld wordt gespeeld. Het is een betaalbare en toegankelijke publiekssport die uitdagend is op elk niveau. In Nederland wordt de sport steeds populairder. Vandaar dat er onlangs alweer een 14e Pitch&Putt Golfbaan werd geopend. Deze mooie baan ligt in de prachtige omgeving van Voorthuizen. Op zaterdag 31 maart wordt er een speciale openings- en introductiedag georganiseerd. Iedereen die kennis wil maken met Pitch&Putt Golf is van harte welkom.
Pitch&Putt Golf Voorthuizen
Op de 18-holes baan in Voorthuizen kan en mág iedereen spelen. De baan grenst aan het water van het recreatiegebied Zeumeren. In het midden staat een acht meter hoge ‘spottershill’ die een schitterend uitzicht biedt over de baan. Zowel voor een beginnende als ervaren speler is deze afwisselende baan een ware uitdaging. Pitch&Putt Golf is het ideale spel om sportief te ontspannen. En het mooie is dat iedereen het kan doen. Voor het reguliere golf is een golfvaardigheidsbewijs nodig, maar bij Pitch&Putt Golf kan iedereen de baan op! Na het spelen is het heerlijk nazitten in het stijlvolle, clubhuis dat ruimte biedt aan ongeveer 100 personen en alle faciliteiten heeft voor een gezellige borrel of etentje.
Het spel van Tiger
Pitch&Putt Golf is een kleinere versie van het reguliere golfspel en heeft afstanden tussen de afslag en de vlag die variëren tussen de dertig en tachtig meter. Toch is Pitch&Putt Golf net zo compleet als het reguliere golf. Het heeft bunkers, vijvers, roughs, greens en een glooiing. Pitch&Putt is geschikt voor beginnende én gevorderde golfers. Op de kleine baan kunnen ervaren golfers hun korte spel (70% van het golfen!) verbeteren terwijl de niet-golfende medespelers kennis kunnen maken met de golfsport. Ook Tiger Woods begon ooit zijn carrière met Pitch&Putt Golf.
Kosten en locatie
Pitch&Putt Golf kost € 13,- p.p. Dit is inclusief een korte golfinstructie en gebruik van materialen. De minimale leeftijd om te mogen spelen is 8 jaar. Een 18-holes ronde duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Pitch&Putt Golf Voorthuizen is zeer centraal in het land gelegen aan de A1 (nog geen 15 kilometer van Amersfoort). De locatie biedt uitstekende faciliteiten om sportief ontspannen (stijlvolle) te combineren met een vergadering, seminar, training of presentatie en is ideaal voor het organiseren van een uitje.
Wereldsport
Pitch&Putt Golf is een franchise concept. Er zijn op dit moment 14 Pitch&Putt Golfbanen in Nederland operationeel. De eerste Pitch&Putt Golfbaan in Nederland is tien jaar geleden geopend in Koekange (nabij Meppel). Ook als sport wordt Pitch&Putt Golf in Nederland in wedstrijdverband beoefend. Internationaal heeft de sport een hoog aanzien. Er zijn diverse bonden opgericht: de Nederlandse NPPB, de Wereld Bond FIPPA en de Europese EPPA.


Consumenteninformatie:

Ondernemers Robert & Annet Groen-van Loenen zijn de franchisenemers van Pitch&Putt Golf Voorthuizen. Pitch&Putt Golf Voorthuizen is te vinden in recreatiegebied Zeumeren, Stroetweg 9, 3781 PR Voorthuizen. Telefoon: 06-53841451,
E-mail: voorthuizen@pitch-putt.nl. Meer informatie is ook te vinden op www.pitch-putt.nl.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over Pitch&Putt Golf Voorthuizen kunt u contact opnemen met: -, -. Telefoon: -, fax: -, e-mail: -.


Op - kunt u het persbericht evenals het beeldmateriaal downloaden.
Wilt u kennismaken met Pitch&Putt Golf?
Laat het dan even weten zodat we een afspraak kunnen maken.
Pitch&Putt 06