We moeten er nog even niet aan denken, maar volgende maand begint de herfst alweer. Een mooie periode waarin de natuur zich voorbereidt op de winter. Maar… ook het seizoen waarin verkoudheden, griepjes en andere kwaaltjes vaker de kop op steken. Vooral als het gaat om kinderen, lijken sommige pechvogels telkens weer dat ene virusje op te pikken! Speciaal voor deze kinderen is er Optimax Kinder Multi EXTRA. Kauwtabletten - in de vorm van een beertje én met een lekkere sinaasappelsmaak - die alle belangrijke vitamines en mineralen én krachtige anti-oxydanten bevatten voor het opbouwen van meer weerstand.
 
optimax
Gelukkig worden kinderen niet van iedere bacterie of ieder virus ziek. Het komt namelijk regelmatig voor dat ze een infectieziekte doormaken zonder dat ze er erg in hebben. Hoe meer weerstand kinderen hebben, hoe kleiner de kans dat iedere besmetting direct leidt tot ziek worden. Het is dus belangrijk dat juist bevattelijke kinderen een goede weerstand opbouwen. Speciaal voor deze groep is er Optimax Kinder Multi EXTRA. Dit vitaminepreparaat stimuleert het natuurlijke immuunsysteem, houdt de cellen gezond, versnelt herstel na ziekte en beschermt tegen vrije radicalen.
 
optimax
Optimax Kinder Multi EXTRA is ontwikkeld voor kinderen die een extra steuntje kunnen gebruiken. De kauwtabletten bestaan uit vitamine A, B, C, D, E en K, essentiële mineralen als calcium, selenium en ijzer én krachtige anti-oxydanten als rozenbottel en curcuma longa om het immuunsysteem te stimuleren. Allemaal ingrediënten die het kind de nodige bouwstoffen geven om extra weerstand op te bouwen. Kinder Multi EXTRA bevat geen kunstmatige kleur- en zoetstoffen en is gist-, lactose- en glutenvrij.
 
optimax
Optimax Kinder Multi EXTRA is verkrijgbaar bij drogist, apotheek en reformzaak in de smaak sinaasappel in een verpakking van 100 kauwtabletten voor een prijs van € 14,95. Voor meer informatie kan de consument de Infolijn van Nutrivital bellen (0513 – 645663) of een e-mail sturen aan optimax@nutrivital.nl. Meer informatie is ook beschikbaar via www.gezondmetoptimax.nl.
 
optimax
Optimax Kinder Multi is trots op de resultaten van onderzoeken van het VWA (Voedsel en Waren Autoriteit) en de Consumentenbond. Zo verscheen in mei 2006 het rapport ‘Vitaminepreparaten voor kinderen’ van het VWA. Hierin kwam naar voren dat Optimax Kinder Multi voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen! Ook in de Consumentengids van april 2006 werd duidelijk dat Optimax Kinder Multi voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan samenstelling, gehaltes, verpakking en verplichte etiketteksten.
 
optimax
Voor meer informatie over Optimax Kinder Multi EXTRA kunt u contact opnemen met: -. Telefoon: -, e-mail:-. Wilt u het persbericht incl. beeldmateriaal digitaal ontvangen? Op- kunt u beeld en tekst downloaden.