Al sinds 1955 mag Dick Bruna´s Nijntje zich verheugen in een mateloze populariteit. De huidige ouders waren toen
net zo verliefd op Nijntje als hun kinderen dat nu zijn. Door haar eenvoudige vormen is Nijntje altijd duidelijk herkenbaar en leent het konijntje zich uitstekend om vele emoties uit te beelden.
 
Dermo Care introduceerde onlangs een Nijntje Badlijn, bestaande uit een wasgel, een shampoo en een schuimbad met vrolijke afbeeldingen en met een dermatologisch verantwoorde kwaliteit voor de gevoelige baby-en kinderhuid. Want… juist in die eerste jaren is een veilige verzorging van de babyhuid extra belangrijk. De Nijntje Badlijn is dan ook 100% zeepvrij, mild en pH huidneutraal en bevat geen kleurstoffen. En, de producten hebben dat typisch lekkere babygeurtje dat iedereen direct herkent.
 
Het badritueel; om samen van te genieten
De eerste keer in bad. Het kleine lijfje glijdt langzaam in het warme water. Een moment dat baby’s heel intens beleven. Gebruik daarom badproducten die de juiste zorg en aandacht geven. De baby badlijn van Dermo Care is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid. Zo reinigt de baby wasgel de huid op milde wijze en bevat het verzorgende vitaminen en mineralen. Omdat aan de wasgel een hydraterende crème is toegevoegd, droogt de huid niet uit, maar houdt het soepel en babyzacht.
 
Haartjes
Die eerste zijdezachte haartjes voelen als dons langs de wangen. Hoe heerlijk is het om na het badje die typische babygeur op te snuiven. Houd er wel rekening mee dat de hoofdhuid en de haartjes nog zeer dun en gevoelig zijn. De babyshampoo van Dermo Care is dan ook speciaal afgestemd op het tere babyhuidje. Zo is het pH huidneutraal, extra mild en beperkt het de kans op huidirritaties. Daarnaast houdt de shampoo, door de toegevoegde antiklit en conditioner, de haartjes zacht en doorkambaar en is het veilig voor de oogjes.
 

Schuimbad

Nijntje baby schuimbad reinigt de huid op milde wijze. Door de verzorgende en hydraterende bestanddelen houdt het de huid babyzacht. Uiteraard geeft het heerlijk schuim. Precies wat de kleintjes nodig hebben om zich prettig te voelen in het water.
 
 
Badtips!
- Leg, voordat de baby in bad gaat, alles klaar.
- Gebruik, om de rug te sparen, een badje dat in hoogte verstelbaar is.
- Let op dat het water niet te koud of te warm is. Tussen de 36 Cº en 38 Cº is prima.
- Dep de baby droog met een hydrofielluier (een luier van dun katoen).
- Vergeet vooral niet de huidplooien goed af te drogen. Hiermee voorkom je huidirritaties.
- En… laat de baby nooit alleen!
 
 
 
Prijs en verkrijgbaarheid
De Nijntje Badlijn van Dermo Care bestaat uit baby wasgel, baby shampoo en baby schuimbad en is verkrijgbaar bij de drogist (o.a. Kruidvat) voor een prijs van € 2,49 per verpakking (inhoud 200 ml.). Dermo Care is uiteraard niet getest op dieren. Op www.caresse-cosmetics.nl is meer informatie te vinden over de producten van Dermo Care.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie over de Nijntje Badlijn van Dermo Care of andere producten van Caresse Cosmetics kunt u contact opnemen met - in -. Telefoon: -,
fax: -, e-mail: -. Op www.-.nl kunt u het persbericht incl. beeldmateriaal downloaden.
 

Wilt u producten ontvangen voor fotografie of voor eigen gebruik?
Laat het dan even weten via de mail.